Gå direkt till innehåll
7-Eleven lanserar drop-in bröllop under Pride

Pressmeddelande -

7-Eleven lanserar drop-in bröllop under Pride

Gay, straight eller bara goda vänner? Passa på att viga er eller få er kärlek välsignad medan ni smiter in på en kaffe hos 7-Eleven! Till er tjänst finns bland andra Mona Sahlin, Ann-Christine Roxberg, Lars Gårdfeldt och Imam Ludovic Mohamed Zahed. 


7-Eleven är för andra året i rad huvudsponsor till Stockholm PRIDE. Under årets festival förvandlas butiken på Humlegårdsgatan 11 i Stockholm till ett spektakulärt vigselkapell där besökarna kan fira sin kärlek genom en vigsel eller kärleksceremoni. Till de kärlekskranka gästernas hjälp finns olika vigselförrättare – bland andra Socialdemokraternas Mona Sahlin, imam Ludovic Mohamed Zahed från Sydafrika, Ann-Christine Roxberg – transperson och präst samt Lars Gårdfeldt – gayaktivist och präst.

– Kärlek ska vara enkel att föreviga, befästa, paradera – oavsett etnicitet, sexuell läggning, identitet eller tro. Vi vill stå upp för människors lika rättigheter och möjligheten att själv få välja hur man vill uttrycka sin kärlek. Därför är alla välkomna att gifta sig på 7-Eleven under Stockholm PRIDE, säger Linda Jacobsson, Marknadschef på 7-Eleven.

Vigselkapellet är placerat på en av Stockholms mest centrala platser intill Stureplan och kommer erbjuda altare och åskådarplatser ut mot Grev Turegatan. Om man inte känner sig hugad att skrida till altaret i rättslig mening finns det en rad olika kärleksceremonier att välja mellan. Varför inte fira ett mångårigt äktenskap med ceremonin ”Gammal kärlek som aldrig dör” eller fånga dagen och ta med sin nyfunna kärlek till kapellet för ceremonin ”Älskande för en dag”.

Vill man vara säker på att få en plats kan man förboka sin vigsel på weddingchapel.se. Det finns också möjlighet att vara mer spontan och komma förbi för en drop in-vigsel. Självklart måste man ha alla papper i ordning, så som exempelvis hindersprövning.

Oavsett för vem ditt hjärta slår dubbelslag, slå ett slag för allas rätt till kärlek och boka er vigsel eller kärleksceremoni hos någon av våra vigselförrättare på weddingchapel.se

Mona Sahlins inbjudan till kapellet: https://www.youtube.com/watch?v=ILkoLZyNvG0

Ann-Christine Roxbergs inbjudan till kapellet: http://www.youtube.com/watch?v=QV1WAsW2XfI#t=26

Ludovic Mohamed Zaheds inbjudan till kapellet: https://www.youtube.com/watch?v=uW0WC6gNQn0

Lars Gårdfeldts inbjudan till kapellet: https://www.youtube.com/watch?v=p-Vn-sWl0Vg

För mer information vänligen kontakta:

Linda Jacobsson, Marknadschef 7-Eleven

Telefon: +070-519 54 50 

E-post: linda.jacobsson@reitanconvenience.se

Isabella Rönnmark, projektledare 


Mobil: +46 707 16 10 17


E-post: isabella@wenderfalck.com

Emma Singhoffer, projektledare 


Mobil: +46 70 26 87 265


E-post: emma.singhoffer@wenderfalck.com

Ämnen

Kategorier


I nöd & lust

Hos oss kan du njuta av morgonens första kopp kaffe, en glass i sommarsolen eller en god lunch när magen kurrar. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller videofilmen när du inte kunde sova.

Oavsett om du väljer 7 Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7 Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet, ett värmande ljus i mörkret. En fyr i natten.

Välkommen in!

Historia

7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans affärsidé var ursprungligen att sälja isblock i en tid då det inte fanns några kylskåp. Men ganska snart insåg han att det som verkligen behövdes var en butik med både generösa öppettider där man kunde köpa allt man kan tänkas behöva, som bröd, mjölk och ägg. De nya öppettiderna gav namn åt butikerna som växte så det knakade och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Eleven butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi sammanlagt över 190 butiker där du behöver oss som mest. I stan, och längs vägen på vissa Shell-stationer.

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14