Gå direkt till innehåll
7-Eleven nominerade till ”Årets Marknadsförare” på Frannygalan

Pressmeddelande -

7-Eleven nominerade till ”Årets Marknadsförare” på Frannygalan

Branschgalan ”Frannygalan” prisar och uppmärksammar varje år personer och företag som är verksamma inom franchising. 7-Eleven är en av finalisterna till det prestigefulla priset ”Årets Marknadsförare” 2018 som delas ut under Frannygalan den 24 mars på Grand Hôtel i Stockholm.

Branschgalan ”Frannygalan” som anordnas av Svensk Franchise prisar och uppmärksammar varje år personer och företag som är verksamma inom franchising. 7-Eleven är finalist i kategorin ”Årets Marknadsförare”. Priset delas ut i samarbete med TBS Mediabyrå och går till den franchisegivare som använt marknadsföring på ett innovativt och effektivt sätt för att stödja och utveckla sina franchisetagares affär.

Finalister till ”Årets Marknadsförare” är: The Body Shop, Brothers och 7-Eleven.

– Att 7-Eleven blivit nominerade till ”Årets Marknadsförare” på Frannygalan gör mig glad och stolt. Det är ett tecken på att vår marknadsföring går igenom bruset och inte bara uppmärksammas utan också uppskattas. Nu håller jag och alla vi som är en del av 7-Eleven tummarna för att vi vinner priset. Oavsett ser jag nomineringen som ett bevis på att vi är innovativa i vår marknadsföring. Vi ska fortsätta ta fram kampanjer och aktiviteter som både sticker ut, berör och uppskattas av såväl våra kunder som våra franchisetagare, säger Amanda Mompalao de Piro, Marknadschef på 7-Eleven Sverige.

Om Frannygalan och Svensk Franchise Frannygalan prisar och uppmärksammar varje år personer och företag som är verksamma inom franchising. Galan anordnas av Svensk Franchise, vars ändamål är att sprida kunskap om franchising och att verka för att det bedrivs på ett klanderfritt sätt. Visionen är att franchising ska uppfattas som en allmänt accepterad och uppskattad företagsform i Sverige. Svensk Franchise står även i kontakt med en fristående etisk nämnd som erbjuder tolkning och tillämpning av etiska frågor inom franchising.

Ämnen

Kategorier


Go. Eat. Play. That’s the 7-Eleven way!
Längs väg eller när du har vägarna förbi. I farten eller när du tappat den. Early bird fika eller late night snack. Oavsett när du är sugen så står dörren öppen. Vi jagar ständigt ny matinspiration. Och med kollegor i över 20 länder är det lätt att servera fräsch mat från världen över. Sen har vi en hel del annat också. Allt från mjölk och tandborstar till mumsiga brownies.
Välkommen till the world’s smallest food court!

Historia
7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans idé var först att sälja isblock i en tid då det inte fanns kylskåp. Men snart insåg han att det som faktiskt behövdes var en butik med bra öppettider där man kunde köpa lite allt möjligt, som bröd, mjölk och ägg. Öppettiderna fick ge namn åt butikerna som snabbt växte och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.
1980 öppnade den första butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi sammanlagt 185 butiker redo när du är on the go. I stan, och längs vägen på utvalda Shell-stationer. 

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14