Gå direkt till innehåll
7-Eleven bjuder vaccinerade pensionärer på en kopp gratis kaffe.
7-Eleven bjuder vaccinerade pensionärer på en kopp gratis kaffe.

Pressmeddelande -

7-Eleven och Pressbyrån bjuder in pensionärer att fira vaccin med en kopp gratis koffein

En ljusglimt i tillvaron är att allt fler pensionärer äntligen är vaccinerade mot Covid-19. Precis som resten av Sverige hoppas Pressbyrån och 7-Eleven på att livet nu långsamt kan börja återgå till det normala. För att fira den positiva utvecklingen med att allt fler pensionärer vaccineras bjuder nu convenience-butikerna Pressbyrån och 7-Eleven alla pensionärer på en gratis kopp kaffe.

“Vi vet att det varit ett extra svårt år för alla pensionärer i Sverige, och det är otroligt glädjande att det nu så sakteliga äntligen börjar vända i takt med att allt fler blivit vaccinerade. Det vill vi på Pressbyrån och 7-Eleven fira genom att ge en liten välkommen tillbaka-present till alla vaccinerade pensionärer som vill njuta av en härlig kaffe i vårsolen”, säger AnnaMaria Carnemark, marknadsdirektör på Pressbyrån och 7-Eleven.

Med start idag, onsdag 28 april, kan alla kaffesugna pensionärer ta del av erbjudandet genom att besöka sin närmaste Pressbyrån eller 7-Eleven. Erbjudandet gäller på samtliga av Pressbyråns och 7-Elevens butiker i Sverige. Totalt kommer man bjuda på 100 000 koppar kaffe eller annan valfri liten varm dryck.

Ämnen

Kategorier


7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Affärsidén var ursprungligen att sälja isblock i en butik med generösa öppettider, öppettiderna gav namn åt butikerna. Idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Elevenbutiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi runt 90 butiker i Sverige. 7-Eleven Sverige ägs av REITAN CONVENIENCE SWEDEN AB och driftsformen för butikskonceptet är franchise.

Hos oss kan du njuta av en kopp kaffe, en glass eller en god lunch. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller nattmackan när du inte kunde sova. Oavsett om du väljer 7-Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7-Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet.

Välkommen in!

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14