Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

7-Eleven registrerar nytt varumärke: Foodvenience

Att erbjuda sina kunder Foodvenience är avgörande för att lyckas vara framgångsrik inom conveniencemarknaden där konkurrensen idag är stenhård. 7-Eleven varumärkesskyddar nu ordet Foodvenience. De möter inte längre bara sina kunders behov gällande butiksutbud, tillgänglighet och bekvämlighet. De erbjuder Foodvenience.

Conveniencekedjan 7-Eleven har registrerat varumärkena Foodvenience och The World’s Smallest Foodcourt. Två varumärkesregistreringar som går helt i linje med vad de erbjuder sina kunder. Med sina varierande matalternativ, snabbhet och tillgänglighet, både i storstäder och längs vägen, har 7-Eleven länge erbjudit sina kunder Foodvenience. I och med varumärkesregistreringen görs det nu officiellt. Med The World’s Smallest Foodcourt erbjuder 7-Eleven en rad olika alternativ inom mat och dryck för kundernas varierande behov.

– Konkurrensen hårdnar och fler och fler sneglar på vad vi gör, Foodvenience; snabb mat för människor i farten. Vi ser det hända både i citylägen där premiumaktörer nischar sig mot snabb mat och längs väg där maten blir mer betydelsefull än drivmedel, säger Amanda Mompalao de Piro, Marknadschef på 7-Eleven.

På 7-Eleven kan du köpa allt från nyheten Rödbetsbiff & quinoa till en klassisk grillad med bröd. Samtidigt som du bokar din tågresa, laddar ditt kontantkort, köper en bit choklad och tar med en kaffe till dagens första möte. 7-Eleven gör vardagen lite enklare för människor i farten. De erbjuder helt enkelt Foodvenience.

– För att lyckas på marknaden måste vi vara snabba att haka på trender och vi tar influenser från hela världen. Vi erbjuder våra kunder tid och säljer produkter och färsk mat som både är god och ser god ut, i kombination med ett anpassat sortiment av viktiga varor som våra kunder efterfrågar. Beroende på butikens läge kan även sortimentet anpassas, fortsätter Amanda Mompalao de Piro.

För mer information och bilder, kontakta:
Amanda Mompalao de Piro, Marknadschef 7-Eleven
Telefon: 076-607 60 94
E-mail: amanda.m@7-eleven.se

Magnus Neldemo, 7-Eleven
Telefon: 08-587 490 47
E-mail: magnus.neldemo@reitanconvenience.se

Ämnen

Kategorier


Go. Eat. Play. That’s the 7-Eleven way!
Längs väg eller när du har vägarna förbi. I farten eller när du tappat den. Early bird fika eller late night snack. Oavsett när du är sugen så står dörren öppen. Vi jagar ständigt ny matinspiration. Och med kollegor i över 20 länder är det lätt att servera fräsch mat från världen över. Sen har vi en hel del annat också. Allt från mjölk och tandborstar till mumsiga brownies.
Välkommen till the world’s smallest food court!

Historia
7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans idé var först att sälja isblock i en tid då det inte fanns kylskåp. Men snart insåg han att det som faktiskt behövdes var en butik med bra öppettider där man kunde köpa lite allt möjligt, som bröd, mjölk och ägg. Öppettiderna fick ge namn åt butikerna som snabbt växte och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.
1980 öppnade den första butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi sammanlagt 185 butiker redo när du är on the go. I stan, och längs vägen på utvalda Shell-stationer. 

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14