Gå direkt till innehåll
Alla får vara Lucia hos 7-Eleven

Pressmeddelande -

Alla får vara Lucia hos 7-Eleven

Nu startar kampanjen ”Ta fram Lucia i dig” där 7-Eleven uppmanar alla att ta plats som Lucia. Genom att ta en selfie och använda 7-Elevens luciagenerator kan alla vara Lucia – inte bara hon med långt svallande hår. För varje uppladdad bild går 10 kr till Friends.

– Vi vill uppmana svenska folket till att strunta i gamla föreställningar om hur Lucia ska se ut. I vår Luciagenerator förvandlar vi alla till sin egen version av Lucia, med både särk och krona, säger Amanda Mompalao de Piro, marknadschef på 7-Eleven Sverige.

Kampanjen är ytterligare ett steg i företagets arbete för ett öppnare Sverige med tolerans och mångfald. För varje bild som laddas upp går 10 kr oavkortat till organisationen Friends som arbetar för ett samhälle där barn och ungdomar växer upp i trygghet och jämlikhet.

– Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och lysa upp Sverige, nu när det är som mörkast, fortsätter Amanda Mompalao de Piro. Kanske får vi ihop Sveriges längsta luciatåg.

Luciageneratorn finns på 7-eleven.se/jagärlucia

Ämnen

Kategorier


I nöd & lust

Hos oss kan du njuta av morgonens första kopp kaffe, en glass i sommarsolen eller en god lunch när magen kurrar. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller videofilmen när du inte kunde sova.

Oavsett om du väljer 7 Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7 Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet, ett värmande ljus i mörkret. En fyr i natten.

Välkommen in!

Historia

7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans affärsidé var ursprungligen att sälja isblock i en tid då det inte fanns några kylskåp. Men ganska snart insåg han att det som verkligen behövdes var en butik med både generösa öppettider där man kunde köpa allt man kan tänkas behöva, som bröd, mjölk och ägg. De nya öppettiderna gav namn åt butikerna som växte så det knakade och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Eleven butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi sammanlagt över 190 butiker där du behöver oss som mest. I stan, och längs vägen på vissa Shell-stationer.

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14