Gå direkt till innehåll
Edin Sazic i Malmö utsedd till 7-Elevens bästa köpman

Pressmeddelande -

Edin Sazic i Malmö utsedd till 7-Elevens bästa köpman

Vid Reitan Conveniences årliga riksmöte som i veckan hölls i Örebro, utsågs vinnarna av det ärofyllda priset ”Årets köpman” för franchisetagare inom Reitan Convenience olika butiker. Edin Sazic som är franchisetagare av 7-Eleven Malmö Kungalängan har under flera år visat en imponerande entreprenörsanda, och för det belönas han nu med utmärkelsen ”Årets köpman”. 

Varje år utser Reitan Convenience ”Årets Köpman” på 7-Eleven, Shell/7-Eleven och Pressbyrån. Utmärkelsen går till den köpman som under året målmedvetet och framgångsrikt utvecklat sin verksamhet i linje med varumärkets koncept. Det ärofyllda priset delas ut på Reitan Convenience årliga riksmöte då samtliga franchisetagare är samlade.

– ­Vi tycker det är oerhört viktigt att lyfta fram och hylla personer inom företaget som presterat bra under året. Att hitta duktiga och drivna köpmän som hela tiden visar att ingenting är omöjligt är en del av vår företagskultur. Utmärkelsen ”Årets köpman” går till de personer som visar att de är verkliga förebilder som motiverar andra köpmän i organisationen, och som inspirerar andra runt omkring sig till att alltid prestera sitt bästa, säger Magnus Carlsson, VD Reitan Convenience Sverige.

– Det känns jättekul och ärofyllt att ha vunnit den här utmärkelsen, och framför allt är det ett kvitto på att jag fokuserat på rätt saker inom mitt företagande, säger Edin Sazic

Priset är baserat på en rad olika mätpunkter inom ledarskap, kvalitet, försäljning och lönsamhet och går till de butiker som varit mest framstående inom alla dessa. De butiker som är med och kandiderar är bäst inom samtliga områden.

Juryns motivering:
”Denna köpman har under sin tid som köpman medvetet kämpat för att nå ända fram. Målmedvetet har köpmannen arbetat med att skaffa nya kunder, öka bruttovinsten och snittköpet samt tagit kampanjerna till oanade höjder. Målet har alltid varit att stå på scen och lyfta köpmannastatyn. Köpmannen har gjort det i sann entreprenörsanda inom 7-Eleven konceptet. Idag är köpmannen verkligen en lokal kändis, alltid med glimten i ögat. Edin kan!”

För mer information och bilder, kontakta:
Magnus Neldemo, 7-Eleven
Telefon: 08-587 49 047
E-mail: magnus.neldemo@reitanconvenience.se

Ämnen

Kategorier


Go. Eat. Play. That’s the 7-Eleven way!
Längs väg eller när du har vägarna förbi. I farten eller när du tappat den. Early bird fika eller late night snack. Oavsett när du är sugen så står dörren öppen. Vi jagar ständigt ny matinspiration. Och med kollegor i över 20 länder är det lätt att servera fräsch mat från världen över. Sen har vi en hel del annat också. Allt från mjölk och tandborstar till mumsiga brownies.
Välkommen till the world’s smallest food court!

Historia
7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans idé var först att sälja isblock i en tid då det inte fanns kylskåp. Men snart insåg han att det som faktiskt behövdes var en butik med bra öppettider där man kunde köpa lite allt möjligt, som bröd, mjölk och ägg. Öppettiderna fick ge namn åt butikerna som snabbt växte och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.
1980 öppnade den första butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi sammanlagt 185 butiker redo när du är on the go. I stan, och längs vägen på utvalda Shell-stationer. 

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14