Gå direkt till innehåll
Franchisetagaren Samer utanför sin nya butik.
Franchisetagaren Samer utanför sin nya butik.

Pressmeddelande -

Expansionen fortsätter: Nu invigs 7-Eleven i Liljeholmen

7-Eleven fortsätter att expandera och har i dag, den 3 juni, invigt sin senaste butik. Den nya butiken ligger i Liljeholmstorget Galleria strax söder om Södermalm i Stockholm och erbjuder ett brett sortiment av såväl mat för alla tillfällen som andra vardagsnödvändiga produkter. Butiken blir därmed den första 7-Elevenbutiken längs röda linjen söder om söder.

Med pompa och ståt invigdes den senaste 7-Elevenbutiken i Liljeholmstorget Galleria i Stockholm tidigare i dag. Butiken blir dessutom kedjans första butik längs röda linjen söder om Södermalm.

Den nya butiken har utformats enligt 7-Elevens nya butikskoncept med mat och måltider i fokus för att kunna erbjuda ett brett och modernt matutbud samtidigt som inredningen har smarta och hållbara lösningar. Den är cirka 70 kvadratmeter stor och har två ingångar, en från torget samt en inifrån gallerian.

– Vi är mycket glada över att öppna en 7-Elevenbutik i Liljeholmen. Platsen har en dynamisk mix av både personer som bor i området och de som bor längs med röda linjen och vi ser fram emot att kunna erbjuda ett sortiment som passar de flesta behoven, säger Daniel Lindahl, Försäljningsdirektör på Reitan Convenience Sverige som är franchisegivare till 7-Eleven i Sverige.

Liljeholmstorget Galleria, som ägs av Citycon, består av närmare 90 butiker, caféer och restauranger, olika typer av service samt ett Vårdhus med vårdcentral, tandläkare och 20-talet andra verksamheter. Området är också en livlig och välbesökt knutpunkt söder om Södermalm och tar dagligen emot besökare längs med tunnelbanans röda linje söderifrån. Utöver tunnelbanan trafikerar både tvärbanan och flertalet busslinjer området.

– Vi jobbar kontinuerligt med att kunna erbjuda ett så attraktivt och intressant utbud som möjligt i vår galleria, eftersom vi vet att våra besökare uppskattar att kunna sköta alla sina ärenden på ett och samma ställe. Att 7-Eleven nu öppnar hos är ett mycket bra tillskott som vi vet att våra besökare kommer att uppskatta och det är vi mycket glada över, säger Lotta Moos, Centrumchef för Liljeholmstorget Galleria.

Invigningsveckan firas med provsmakning av olika produkter, musik och en röd matta som rullas ut för alla kunder. Den nya butiken drivs av Samer Almasoud, en erfaren franchisetagare som har god erfarenhet av att driva 7-Eleven sedan tidigare.

Ämnen

Kategorier

Regioner


7-Eleven har funnits i Sverige sedan 1984 och i dag finns det 80 butiker i landet, främst i storstadsregionerna, där varje butik drivs av sin egen franchisetagare. Med fokus på att lösa kundernas vardagliga behov - vare sig det är för stans bästa kopp, en god lunch eller för att mjölken tog slut, är 7-Eleven en del av stadens puls. 7-Eleven Sverige ägs av Reitan Convenience Sweden AB och driftsformen för konceptet är franchise. 7-Eleven.se

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14