Gå direkt till innehåll
Här är Årets köpmän 2023 på 7-Eleven

Pressmeddelande -

Här är Årets köpmän 2023 på 7-Eleven

Nu står det klart att Lars och Sofija Nilsson utses till Årets köpman 2023 på 7-Eleven. De driver tillsammans 7-Elevenbutiken på Östra Hamngatan 30-34 i Göteborg. Utmärkelsen delas ut årligen till den franchisetagare inom 7-Eleven som under året bäst utvecklat sin verksamhet på ett målmedvetet och resultatinriktat sätt.

Med pompa och ståt tog Sofija och Lars Nilsson, torsdagen den 8e februari, emot utmärkelsen Årets köpman 2023 för 7-Eleven på det årliga Riksmötet i Göteborg. Det är en två dagar lång konferens som hålls av Reitan Convenience Sverige (RCS) och samlar franchisetagare, övriga ur organisationen och leverantörer under samma tak. Utmärkelsen baseras på olika mätpunkter inom bland annat försäljning, kvalitet och ledarskap.

Sofija och Lars Nilsson driver tillsammans 7-Elevenbutiken på Östra Hamngatan 30-34 i Göteborg. Båda två har drivit butiker inom både 7-Eleven och Pressbyrån.

– Det känns helt rätt att få hylla Sofija och Lars i dag. Två entreprenörer med hjärtat på rätt ställe, som visar att samarbete och omtanke är två viktiga ingredienser för att lyckas i sin verksamhet. Även om det är en liten butik till ytan, har de gjort stordåd när det kommer till försäljning, lönsamhet och att bidra till välgörande ändamål. Hatten av och stort grattis, säger Anna Wallenberg, vd på Reitan Convenience i Sverige.

– Vi är otroligt stolta och rörda över utmärkelsen. Vi kan inte nog tacka vår butikspersonal, utan dem hade vi inte stått här idag. Ni är enastående och vi ser fram emot ett spännande 2024 tillsammans, säger Sofija och Lars som tillsammans driver 7-Eleven på Östra Hamngatan 30-34 i Göteborg.

Juryns motivering:

Årets köpmän på 7-Eleven är sanna ambassadörer i sitt sätt att driva butik med kärlek och omtanke. Kunderna kan inte gå miste om värmen och samarbetsviljan som genomsyrar köpmännen och deras personal i allt de gör. De må ha en till ytan liten butik men visar på stort hjärta genom sitt engagemang i lokala hjälteprojekt och andra välgörande ändamål. Med mångårig erfarenhet som både säljare och köpmän på båda våra koncept har de förfinat driften av sin butik på ett imponerande sätt som gör avtryck både i regionen och kedjan som helhet. Trots butikens utmaningar uppvisar de imponerande försäljningssiffror tack vare sitt ihållande fokus samt positiva och orädda inställning. Årets köpmän på 7-Eleven visar verkligen att hårt jobb, engagemang och omtanke gör skillnad!

Ämnen


7-Eleven har funnits i Sverige sedan 1984 och i dag finns det 80 butiker i landet, främst i storstadsregionerna, där varje butik drivs av sin egen franchisetagare. Med fokus på att lösa kundernas vardagliga behov - vare sig det är för stans bästa kopp, en god lunch eller för att mjölken tog slut, är 7-Eleven en del av stadens puls. 7-Eleven Sverige ägs av Reitan Convenience Sweden AB och driftsformen för konceptet är franchise. 7-Eleven.se

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14