Gå direkt till innehåll
Kvarnbolundköpmannen Liza Vallén utsedd till bästa köpman på Shell/7-Eleven

Pressmeddelande -

Kvarnbolundköpmannen Liza Vallén utsedd till bästa köpman på Shell/7-Eleven

Under Reitans Conveniences riksmöte i Globen i helgen utsågs vinnaren i Shell/7-Elevens pris Årets köpman, priset går till Liza Vallén för fantastiska insatser som köpman på Shell/7-Eleven Kvarnbolund i Uppsala.

I helgen mottog Liza Vallén pris som Årets Köpman för sin otroliga vilja till att driva en butik med förstklassig service. Tidigare har Liza burit titeln Regionens kampanjdrottning för alla sina väl genomföra kampanjer i butiken. Nu är hon Årets köpman på Shell/7-Eleven. Enligt juryn är det den starka viljan och drivkraften som lyfter butiken till nya nivåer. 

– Det känns fantastiskt roligt att få det här erkännandet, det driver mig ännu mer framåt. Det är ovärderligt att få pris för det jag gjort för butiken, säger Liza Vallén, Shell/7-Eleven Kvarnbolund.

Butiken drivs med hög standard för att kunna erbjuda den bästa servicen, locka nya kunder och för att ständigt ligga i topp inom alla kategorier. Kategorierna innefattar bland annat servicegrad, merförsäljning och omsättning.

 – Det är en otrolig insats från Liza och hennes team på Shell/7-Eleven Kvarnbolund. Det här är så roligt att få vara med om, visa köpmännen att se vad de gör och det arbete de lägger ner. Som värdebaserat företag vill vi kunna visa vår uppskattning, säger Magnus Carlsson, VD för Reitan Convenience Sverige.

Priset är baserat på en rad olika mätpunkter inom ledarskap, kvalitet, försäljning och lönsamhet och går till de butiker som varit mest framstående inom alla dessa. De butiker som är med och kandiderar är bäst inom samtliga områden. Mätningen sker i hela Sverige över hela året och man undersöker fokus och kvalitet kontinuerligt.

För mer information, kontakta gärna:
Amanda Mompalao de Piro, Marknadschef, 7-Eleven Tel: 08-587 49 119 amanda.mompalaodepiro@reitanconvenience.se

Ämnen

Kategorier


I nöd & lust

Hos oss kan du njuta av morgonens första kopp kaffe, en glass i sommarsolen eller en god lunch när magen kurrar. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller videofilmen när du inte kunde sova.

Oavsett om du väljer 7 Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7 Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet, ett värmande ljus i mörkret. En fyr i natten.

Välkommen in!

Historia

7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans affärsidé var ursprungligen att sälja isblock i en tid då det inte fanns några kylskåp. Men ganska snart insåg han att det som verkligen behövdes var en butik med både generösa öppettider där man kunde köpa allt man kan tänkas behöva, som bröd, mjölk och ägg. De nya öppettiderna gav namn åt butikerna som växte så det knakade och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Eleven butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi sammanlagt över 190 butiker där du behöver oss som mest. I stan, och längs vägen på vissa Shell-stationer.

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14