Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Martin Bengtsson i Malmö utsedd till bästa köpman på 7-Eleven andra året i rad

Under helgen utsågs vinnaren i 7-Elevens pris Årets köpman. Martin Bengtsson som driver sin butik på Citykajen i Malmö vinner utmärkelsen för andra året i rad. Priset delades ut under Reitan Conveniences riksmöte i Globen.

Martin Bengtsson tar alltså hem utmärkelsen Årets Köpman på 7-Eleven för andra året i rad och enligt juryn är det tack vare ett enormt fokus och ett fantastiskt genomförande från butikens sida.

-Jag är verkligen stolt över det här priset, det är vårt andra i rad och det betyder ju att vi gör rätt. Det betyder mycket att få bekräftelse på det vi gör, säger Martin Bengtsson, 7-Eleven Citykajen.

Priset för Årets köpman delas ut på Reitan Conveniences årliga riksmöte då samtliga franchisetagare är samlade. Det ärofyllda priset delas ut till den köpman som visat på bäst resultat inom flera olika mätpunkter så som ledarskap, kvalitet, försäljning och lönsamhet. Mätningen sker över hela året och man undersöker fokus och kvalitet kontinuerligt. Priset syftar även till Reitans företagskultur, där förmågor ska lyftas och känna sig uppskattade för sina utmärkande insatser.

-Vi har ett värdebaserat ledarskap inom Reitan och det ska vi visa genom att uppmuntra våra köpmän. Vår framgång ligger i att hitta drivna köpmän som älskar att jobba med det de gör. Här får vi chans att tacka dem, säger Magnus Carlsson, VD Reitan Convenience Sverige. 

För mer information, kontakta gärna:
Amanda Mompalao de Piro, Marknadschef, 7-Eleven Tel: 08-587 49 119 amanda.mompalaodepiro@reitanconvenience.se

Ämnen

Kategorier


I nöd & lust

Hos oss kan du njuta av morgonens första kopp kaffe, en glass i sommarsolen eller en god lunch när magen kurrar. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller videofilmen när du inte kunde sova.

Oavsett om du väljer 7 Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7 Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet, ett värmande ljus i mörkret. En fyr i natten.

Välkommen in!

Historia

7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans affärsidé var ursprungligen att sälja isblock i en tid då det inte fanns några kylskåp. Men ganska snart insåg han att det som verkligen behövdes var en butik med både generösa öppettider där man kunde köpa allt man kan tänkas behöva, som bröd, mjölk och ägg. De nya öppettiderna gav namn åt butikerna som växte så det knakade och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Eleven butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi sammanlagt över 190 butiker där du behöver oss som mest. I stan, och längs vägen på vissa Shell-stationer.

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14