Gå direkt till innehåll
Mindy Bondurant skickar en hälsning till Sverige och bjuder in till 7-Elevens ”Drop-in bröllop” på Stockholm Pride

Pressmeddelande -

Mindy Bondurant skickar en hälsning till Sverige och bjuder in till 7-Elevens ”Drop-in bröllop” på Stockholm Pride

Den 15 juli är den sista dagen man kan anmäla sig till 7-Elevens ”Drop-in bröllop” på Stockholm Pride. Redan nu är anmälningarna många och 7-Eleven räknar med en lyckad festival i kärlekens tecken.

Den 1-2 augusti mellan kl. 07:00 och 23:00 kan man gifta sig på Stockholm Pride. Ett vackert utsmyckat bröllopstält kommer att finnas i Pride Park på Östermalms IP där man kan ge sina kärlekslöften till varandra bland vänner och familj. Det som krävs är en hindersprövning och en anmälan så kan man välja att gifta sig borgerligt eller kyrkligt på nordens största kärleksfest.

– Vi har redan fått in många anmälningar från par belägna i olika delar av Sverige. Det är jätteroligt att man överväger att gifta sig med oss. Det här är 7-Elevens sätt att vara med att fira kärleken. Vi tror på ett öppet samhälle, säger Richard Forsshéll, marknadschef för 7-Eleven Sverige.

Hemmafrun Mindy Bondurant, känd från Svenska Hollywood fruar samt Maria & Mindy best friends forever, hälsar och uppmanar kärlekspar att ta chansen att gifta sig på Stockholm Pride. Hon kommer själv att besöka festivalen och ser fram emot att se några giftermål.

– I believe in love. I believe love should be free for all people. Love creates a bond between two people that is like nothing else. I am looking forward to joining this love celebration and sharing my love with all the people of Sweden, hälsar Mindy Bondurant.

Mindy Bondurants videomeddelande

http://www.youtube.com/watch?v=IaMSJXAfW8A&feature=youtu.be

Blogg

Finest.se/mindybondurant

www.7-eleven.se hittar du mer information och anmälan.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Richard Forsshéll, 7-Eleven Sverige, 070-454 31 33

Vid förfrågningar till intervju av par, vänligen kontakta:

Johanna Nyström, pressansvarig, 070-212 18 88

johanna@inodochlust.nu

Ämnen

Kategorier


I nöd & lust

Hos oss kan du njuta av morgonens första kopp kaffe, en glass i sommarsolen eller en god lunch när magen kurrar. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller videofilmen när du inte kunde sova.

Oavsett om du väljer 7 Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7 Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet, ett värmande ljus i mörkret. En fyr i natten.

Välkommen in!

Historia

7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans affärsidé var ursprungligen att sälja isblock i en tid då det inte fanns några kylskåp. Men ganska snart insåg han att det som verkligen behövdes var en butik med både generösa öppettider där man kunde köpa allt man kan tänkas behöva, som bröd, mjölk och ägg. De nya öppettiderna gav namn åt butikerna som växte så det knakade och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Eleven butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi sammanlagt över 190 butiker där du behöver oss som mest. I stan, och längs vägen på vissa Shell-stationer.

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14