Gå direkt till innehåll
Nu kan (stam)kunder köpa Niklas Ekstedts mat på sin lokala 7-Eleven.

Pressmeddelande -

Nu kan (stam)kunder köpa Niklas Ekstedts mat på sin lokala 7-Eleven.

7-Eleven och Niklas Ekstedt har snabbt satt ihop ett samarbete för att säkerställa att kvarterets kunder kan fortsätta äta riktigt god mat, trots Coronavirusets påverkan. Både Niklas Ekstedt, (kock) och Glenn Lundkvist, (franchisetagare för 7-Eleven Humlegårdsgatan), ville göra något för alla de kunder som inte längre kan vara ute och njuta av det kvarteret har att erbjuda.

I vanliga fall driver Niklas och Glenn sina respektive verksamheter på var sitt håll och ser på den andre som ett komplement till den egna verksamheten. Men i takt med Coronavirusets ökade effekter på vardagen gäller det att vara kreativ och hitta nya lösningar och samarbeten för att serva sina trogna kunder. På Niklas restaurang finns i dag många extremt duktiga kockar som mer än gärna vill nå ut med sin mat. Samtidigt är det extremt viktigt för Glenn och 7-Eleven att erbjuda extra god service till kvarteret och kunderna.

- Jag bryr mig om mina kunder och mitt kvarter. Niklas är bäst i Sverige på mat och vi är bäst på snabb service, tillsammans ser vi till att alla våra kunder kan fortsätta att njuta av kvarterets erbjudande, trots Coronaviruset. Säger Glenn Lundkvist, 7-Eleven Humlegårdsgatan.

-Det känns jättekul att kunna fortsätta ge mina stammisar möjligheten till riktigt god mat, trots situationen vi befinner oss i. Det är inte samma sak som att bli serverad på restaurangen, men för under 100-lappen är det här riktigt schysst. Säger Niklas Ekstedt. 

Samarbetet startar idag på 7-Eleven Humlegårdsgatan och första rätten ut är Niklas berömda viltköttbullar. Priset för rätten är 95:-. Hur länge samarbetet pågår beror på en mängd omständigheter och var det här samarbetet tar vägen vet ingen i dagsläget.

För mer information och bilder vänligen kontakta:

Lennart Schultz, Reitan Convenience Sweden AB
Telefon: 08-587 490 00
E-mail: lennart.schultz@reitanconvenience.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Affärsidén var ursprungligen att sälja isblock i en butik med generösa öppettider, öppettiderna gav namn åt butikerna. Idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Eleven butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi runt 90 butiker i Sverige. 7-Eleven Sverige ägs av Reitan Convenience Sweden AB och driftsformen för butikskonceptet är franchise.

Hos oss kan du njuta av en kopp kaffe, en glass eller en god lunch. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller nattmackan när du inte kunde sova. Oavsett om du väljer 7 Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7 Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet.

Välkommen in!

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14