Gå direkt till innehåll
Patrick Slaatten på Värmdö utsedd till Shell/7-Elevens bästa köpman

Pressmeddelande -

Patrick Slaatten på Värmdö utsedd till Shell/7-Elevens bästa köpman

Vid Reitan Conveniences årliga riksmöte som i veckan hölls i Jönköping, utsågs vinnarna av det ärofyllda priset ”Årets köpman” för franchisetagare inom Reitan Convenience olika butiker. Patrick som är franchisetagare av Shell/7-Eleven på Värmdö har under flera år haft en långsiktig plan för att uppnå sina mål och han belönas nu med utmärkelsen ”Årets köpman”.

Varje år utser Reitan Convenience ”Årets Köpman” på 7-Eleven, Shell/7-Eleven och Pressbyrån. Utmärkelsen går till den köpman som under året målmedvetet och framgångsrikt utvecklat sin verksamhet i linje med varumärkets koncept. Det ärofyllda priset delas ut på Reitan Convenience årliga riksmöte då samtliga franchisetagare är samlade.

– Att lyfta fram och hylla personer inom företaget som presterat bra under året är en del av vår företagskultur. Vår framgång ligger i att vi lyckas hitta duktiga och drivna köpmän som hela tiden visar att ingenting är omöjligt. Med priset ”Årets köpman” vill vi visa att vi uppskattar deras hårda arbete, och vinnarna och alla nominerade är verkliga förebilder som motiverar andra köpmän i organisationen, säger Magnus Carlsson, VD Reitan Convenience Sverige.

Priset är baserat på en rad olika mätpunkter inom ledarskap, kvalitet, försäljning och lönsamhet och går till de butiker som varit mest framstående inom alla dessa. De butiker som är med och kandiderar är bäst inom samtliga områden.

Juryns motivering: ”Patrick Slaatten har under flera år haft en långsiktig plan för att nå hit. Han började med ledarskapet som en stabil grund, för att sedan föra in mycket glädje och engagemang, genom en modell som uppmuntrar och belönar merförsäljning. Idag är han en mycket stolt, lönsam och engagerad köpman, som gärna delar med sig av sina framgångsrecept i hela köpmannagruppen.”

För mer information och bilder, kontakta:
Magnus Neldemo, 7-Eleven
Telefon: 08-587 490 00
E-mail: magnus.neldemo@reitanconvenience.se 

Ämnen


I nöd & lust

Hos oss kan du njuta av morgonens första kopp kaffe, en glass i sommarsolen eller en god lunch när magen kurrar. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller videofilmen när du inte kunde sova.

Oavsett om du väljer 7 Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7 Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet, ett värmande ljus i mörkret. En fyr i natten.

Välkommen in!

Historia

7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans affärsidé var ursprungligen att sälja isblock i en tid då det inte fanns några kylskåp. Men ganska snart insåg han att det som verkligen behövdes var en butik med både generösa öppettider där man kunde köpa allt man kan tänkas behöva, som bröd, mjölk och ägg. De nya öppettiderna gav namn åt butikerna som växte så det knakade och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Eleven butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi sammanlagt över 190 butiker där du behöver oss som mest. I stan, och längs vägen på vissa Shell-stationer.

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14