Gå direkt till innehåll
Reitan Convenience Sverige utser Årets köpman 2022 för 7-Eleven

Pressmeddelande -

Reitan Convenience Sverige utser Årets köpman 2022 för 7-Eleven

Nu står det klart att Magnus Gullberg, som driver 7-Eleven på Birger Jarlsgatan 2 i Stockholm, utses till Årets köpman 2022 för 7-Eleven. Utmärkelsen delades ut under Reitan Convenience Sveriges årliga Riksmöte, som i år hölls i Göteborg.

Årets köpman är Reitan Convenience årliga utmärkelse och ges till de franchisetagare på 7-Eleven och Pressbyrån på bästa sätt utvecklat sin verksamhet på ett målmedvetet och resultatinriktat sätt, baserat på de respektive varumärkenas riktlinjer. Priset baseras på flera olika mätpunkter inom bland annat försäljning, kvalitet och ledarskap och delades ut under Reitan Convenience Sveriges årliga Riksmöte - som i år hölls i Göteborg. Det är en två dagar lång konferens som samlar franchisetagare, leverantörer och resten av organisationen under ett och samma tak.

Utmärkelsen Årets köpman 2022 7-Eleven gick till Magnus Gullberg, som driver 7-Eleven på Birger Jarlsgatan 2 i centrala Stockholm.

– På Reitan Convenience Sverige drivs vi av våra värderingar och vår kultur och att lyfta fram förebilder och fira framgångar är en självklar del av vår företagskultur. Det är därför med stor glädje som vi utser Magnus till Årets köpman 2022 för 7-Eleven. Utöver sitt ledarskap är han även en mycket uppskattad inspirationskälla för hela bolaget, säger Anna Wallenberg, vd för Reitan Convenience i Sverige.

  Magnus har lång erfarenhet inom Reitan Convenience i Sverige och har drivit såväl Pressbyrån- som 7-Eleven-butiker.

  – Äntligen! Det känns fantastiskt att äntligen utses till Årets Köpman! Det här är beviset på att allt hårda arbete har gett resultat och jag ser fram emot att få utveckla min butik ännu mer. Jag vill tacka min fantastiska personal, utan dem hade inget av detta varit möjligt, säger Magnus Gullberg, vinnare av Årets Köpman 2022 7-Eleven.

  Juryns motivering:
  Denna erfarna köpman är en förebild i att tänka lönsamt, offensivt och samtidigt inspirera andra köpmän i regionen och kedjan. Redan vid ingången av 2022 sattes skyhöga mål tillsammans med sin personal för att göra det bästa året ever. Med ett stort fokus på att sätta alla detaljer på plats har hen lyckats att bli den lokala hjälten på hörnet. Hen har ett inkluderande ledarskap som gjort att utvecklingen av mat och fika inte låtit vänta på sig i fantastiska försäljningsökningar och en ny nivå är satt vad gäller renlighet och fyllnadsgrad.

  Ämnen


  7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Affärsidén var ursprungligen att sälja isblock i en butik med generösa öppettider, öppettiderna gav namn åt butikerna. Idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

  1980 öppnade den första 7-Elevenbutiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi runt 90 butiker i Sverige. 7-Eleven Sverige ägs av Reitan Convenience Sweden AB och driftsformen för butikskonceptet är franchise.

  Hos oss kan du njuta av en kopp kaffe, en glass eller en god lunch. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller nattmackan när du inte kunde sova. Oavsett om du väljer 7-Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7-Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet.

  Välkommen in!

  Kontakter

  Harris Lukeman

  Harris Lukeman

  Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14