Gå direkt till innehåll
Sadik Habibovic, Årets köpman 2021 7-Eleven
Sadik Habibovic, Årets köpman 2021 7-Eleven

Pressmeddelande -

Sadik Habibovic utses till Årets köpman 2021 7-Eleven

Årets köpman är Reitan Convenience årliga utmärkelse som ges till de franchisetagare på 7-Eleven och Pressbyrån som under året bäst utvecklat sin verksamhet på ett målmedvetet och resultatinriktat sätt utifrån de respektive varumärkenas riktlinjer. Priset baseras på flera olika mätpunkter inom bland annat försäljning, kvalitet och ledarskap.

Nu står det klart att årets köpman 7-Eleven 2021 tilldelas Sadik Habibovic, som driver 7-Eleven Jönköping Ryhov. Priset delades ut under Reitan Convenience Sveriges årliga riksmöte som i år hölls i Göteborg. Riksmötet är en två dagar lång konferens som samlar franchisetagare, leverantörer och resten av organisationen under ett och samma tak och som i år var fylld av känslor och såväl vinnare som prisutdelare var märkbart rörda.

“Vinnaren av årets köpman 7-Eleven har på ett inspirerande sätt utvecklat sin verksamhet, inte minst när det kommer till materbjudandet. Sadik är en riktig glädjespridare och mentor för alla medarbetare, och han strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla sin verksamhet. Dessutom har butiken uppvisat en stark återhämtning jämfört med förra året”, säger Anna Wallenberg, vd på Reitan Convenience Sverige.

”Det här är så fantastiskt, äntligen! Jag har satsat hårt på mat och våra företagskunder och har gjort det med hela mitt hjärta. Det har varit väldigt uppskattat bland våra kunder och därför är det också häftigt att få den här utmärkelsen här idag, det betyder så mycket för mig - ett kvitto på mitt arbete”, säger en stolt Sadik Habibovic, vinnare av Årets köpman 7-Eleven.

Juryns motivering:

Denna extremt positiva och offensiva Köpman driver landets troligen mest matprofilerade butik. Med ett stort fokus har hen lyckats fantastiskt väl med att bygga upp en B2B-verksamhet med leveranser till många företag och avdelningar på närliggande sjukhus och närområdet. Hen vill hela tiden utveckla sin verksamhet och säger aldrig nej till nya försäljningsmöjligheter. Denna Köpman är mentor, köpmannarådsrepresentant och har flera år i rad blivit framröstad som mest kollegiala köpman i sin region. Detta samtidigt som hen haft en stark återhämtning 2021 mot både 2020 och 2019.

Ämnen


7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Affärsidén var ursprungligen att sälja isblock i en butik med generösa öppettider, öppettiderna gav namn åt butikerna. Idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Elevenbutiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi runt 90 butiker i Sverige. 7-Eleven Sverige ägs av Reitan Convenience Sweden AB och driftsformen för butikskonceptet är franchise.

Hos oss kan du njuta av en kopp kaffe, en glass eller en god lunch. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller nattmackan när du inte kunde sova. Oavsett om du väljer 7-Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7-Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet.

Välkommen in!

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14