Gå direkt till innehåll
Schyssta julkort med 7-Eleven och Friends

Pressmeddelande -

Schyssta julkort med 7-Eleven och Friends

Tillsammans med Friends lanserar 7-Eleven en digital julkortstjänst. På sajten 7-elevenjulkort.se kan man pynta ett eget julkort, för att sedan skicka det vidare. För varje kort som görs skänker 7-Eleven 10 kr till Friends och deras viktiga arbete mot mobbning bland unga.

Förra julen skapade 7-Eleven världens längsta digitala luciatåg. Det blev en mycket framgångsrik kampanj med över 23 000 uppladdade luciabilder och en tia till Friends per bild. I år vill de fortsätta sprida glädje kring jul. I form av julkort.

– Det är självklart för oss att inkludera alla genom att vara öppna och schyssta på olika sätt. Julhälsningen är ett enkelt och kul sätt att sprida leenden och visa att man bryr sig. Vi har samarbetat med Friends i fem år, och vi är stolta över att långsiktigt kunna bidra till deras viktiga arbete mot mobbning, säger Amanda Mompalao de Piro, marknadschef på 7-Eleven Sverige.

Kampanjen pågår hela december ut och kommer märkas av i både butik, sociala medier och podcasts. För produktion står Satumaa Family Business och mediebyrå är Carat.

– Julen är en magisk tid för många barn, men för den som är utsatt för mobbning är ensamheten lika stor oavsett vilken tid på året det är. Därför är vi oerhört glada att vi har en sponsor som 7-Eleven som så aktivt vill vara med och göra skillnad så Friends kan komma ut i ännu fler skolor och utbilda mot mobbning, säger Malin Duintjer, insamlingschef Friends.

Gå in på 7-elevenjulkort.se för att pynta ett schysst julkort!

Ämnen

Kategorier


Reitan Convenience Sweden AB är sedan 2004 franchisegivare inom koncepten Pressbyrån och 7-Eleven och har idag verksamhet genom drygt 500 butiker. Reitan Convenience har under de senaste åren haft en stor framgång på den svenska marknaden. Ett avtal med Shell/St1 innebär att Reitan Convenience driver drygt 100 bensinstationer under två av världens starkaste varumärken Shell och 7-Eleven. Reitan Convenience Sweden AB ägs av det norska bolaget Reitangruppen AS som är verksamt inom affärsområdena dagligvaruhandel, servicehandel och distribution i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Litauen, Estland samt Lettland. Varuomsättningen för Reitangruppen 2014 blev drygt 81,6 miljarder NOK. 

För mer information se: www.pressbyran.se, www.7-eleven.se och www.reitangruppen.no

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14