Gå direkt till innehåll
Shell/7-Eleven i Hagsta har årets bästa köpmän

Pressmeddelande -

Shell/7-Eleven i Hagsta har årets bästa köpmän

Vid Reitan Conveniences årliga riksmöte som i veckan hölls i Örebro, utsågs vinnarna av det ärofyllda priset ”Årets köpman” för franchisetagare inom Reitan Convenience olika butiker. Maria, Peter och Tomas Larsson som är franchisetagare av Shell/7-Eleven i Hagsta utanför Ockelbo har mycket målinriktat styrt sin verksamhet de senaste åren och belönas nu med utmärkelsen ”Årets köpman”. 

Varje år utser Reitan Convenience ”Årets Köpman” på 7-Eleven, Shell/7-Eleven och Pressbyrån. Utmärkelsen går till den köpman som under året målmedvetet och framgångsrikt utvecklat sin verksamhet i linje med varumärkets koncept. Det ärofyllda priset delas ut på Reitan Convenience årliga riksmöte då samtliga franchisetagare är samlade.

– ­Vi tycker det är oerhört viktigt att lyfta fram och hylla personer inom företaget som presterat bra under året. Att hitta duktiga och drivna köpmän som hela tiden visar att ingenting är omöjligt är en del av vår företagskultur. Utmärkelsen ”Årets köpman” går till de personer som visar att de är verkliga förebilder som motiverar andra köpmän i organisationen, och som inspirerar andra runt omkring sig till att alltid prestera sitt bästa, säger Magnus Carlsson, VD Reitan Convenience Sverige.

– Det känns jättekul att ha vunnit den här utmärkelsen, och en stor fjäder i hatten för oss som familjeföretag – det är ett kvitto på att hårt och målinriktat arbete lönar sig, säger Maria Larsson, en av vinnarna.

Priset är baserat på en rad olika mätpunkter inom ledarskap, kvalitet, försäljning och lönsamhet och går till de butiker som varit mest framstående inom alla dessa. De butiker som är med och kandiderar är bäst inom samtliga områden.

Juryns motivering:
”Denna köpman har varit med under alla år, och har lyckats utveckla butiken år från år. Ökningen de senaste 3 åren är 10 procent på kunder och 30 procent i bruttovinster. Med de tre hörnstenarna engagemang, självuppoffring, entreprenörskap och en aldrig vikande målinriktning, fortsätter denna köpman att utveckla sin verksamhet. Alla goda ting är tre, så även denna köpman, Maria, Peter och Tomas. Grattis Shell 7-Eleven Hagsta.”

För mer information och bilder, kontakta:
Magnus Neldemo, 7-Eleven
Telefon: 08-587 49 047
E-mail: magnus.neldemo@reitanconvenience.se

Ämnen

Kategorier


Go. Eat. Play. That’s the 7-Eleven way!
Längs väg eller när du har vägarna förbi. I farten eller när du tappat den. Early bird fika eller late night snack. Oavsett när du är sugen så står dörren öppen. Vi jagar ständigt ny matinspiration. Och med kollegor i över 20 länder är det lätt att servera fräsch mat från världen över. Sen har vi en hel del annat också. Allt från mjölk och tandborstar till mumsiga brownies.
Välkommen till the world’s smallest food court!

Historia
7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans idé var först att sälja isblock i en tid då det inte fanns kylskåp. Men snart insåg han att det som faktiskt behövdes var en butik med bra öppettider där man kunde köpa lite allt möjligt, som bröd, mjölk och ägg. Öppettiderna fick ge namn åt butikerna som snabbt växte och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.
1980 öppnade den första butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi sammanlagt 185 butiker redo när du är on the go. I stan, och längs vägen på utvalda Shell-stationer. 

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14