Gå direkt till innehåll
Sheragim Arjoman, Årets köpman 7-Eleven 2020.
Sheragim Arjoman, Årets köpman 7-Eleven 2020.

Pressmeddelande -

Sheragim Arjoman utses till Årets köpman 7-Eleven 2020

Årets köpman är Reitan Conveniences årliga utmärkelse som ges till de franchisetagare på 7-Eleven och Pressbyrån som under året bäst utvecklat sin verksamhet på ett målmedvetet och resultatinriktat sätt utifrån de respektive varumärkenas riktlinjer. Priset baseras på flera olika mätpunkter inom försäljning, kvalitet och ledarskap.

Årets köpman 7-Eleven går till Sheragim Arjoman som driver 7-Eleven Nils Ericsonplatsen i Göteborg. Priset delades ut under Reitan Convenience årliga riksmöte som samlar alla franchisetagare, som i år genomfördes under digitala former.

“Årets vinnare på 7-Eleven har verkligen imponerat under året som gått och visat på enorm positivitet och vågat satsa - helt i linje med våra värden. Sheragim är en välförtjänt vinnare och företagsledare som visar vägen genom att alltid sätta kunden i första rummet”, säger Mariette Kristenson, VD på Reitan Convenience.

Det var en riktigt stolt och glad vinnare som tog emot sitt pris.

"Jag är är jättestolt och vill tacka min fru, min personal och regionteamet. Utan er hade detta inte varit möjligt. Det här resultatet av alla mina år här - 12 år nästan", säger Sheragim Arjoman, Årets köpman 7-Eleven 2020.

Juryns motivering löd:

Köpmannen tar varenda dag och varje kund på största allvar och missar aldrig en möjlighet att imponera. Även i motvind är butiken skinande ren, full till bredden och klar att ta emot kunderna med mat, fika och service i världsklass. För att vinna nya kunder bearbetar köpmannen företagen i närheten och hämtar bokstavligen talat hem nya kunder och mer omsättning, en handlingskraft och drivkraft som inspirerar och imponerar.

Ämnen

Regioner


7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Affärsidén var ursprungligen att sälja isblock i en butik med generösa öppettider, öppettiderna gav namn åt butikerna. Idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Eleven butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi runt 90 butiker i Sverige. 7-Eleven Sverige ägs av Reitan Convenience Sweden AB och driftsformen för butikskonceptet är franchise.

Hos oss kan du njuta av en kopp kaffe, en glass eller en god lunch. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller nattmackan när du inte kunde sova. Oavsett om du väljer 7 Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7 Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet.

Välkommen in!

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14