Gå direkt till innehåll
Madelene Wessman Lundholm & Tobias Nelson, Årets köpmän 7-Eleven, Drottning Kristinas väg i Stockholm
Madelene Wessman Lundholm & Tobias Nelson, Årets köpmän 7-Eleven, Drottning Kristinas väg i Stockholm

Pressmeddelande -

Sveriges bästa 7-Elevenhandlare 2018 är Madelene Wessman Lundholm & Tobias Nelson som driver 7-Eleven på Drottning Kristinas väg i Stockholm.

Det mest prestigefyllda och ett av de finaste priserna man kan vinna inom servicehandeln i Sverige idag är Årets köpman. Ett pris som Reitan Convenience delar ut till de personer/köpmän som bäst under 2018 utvecklat sin verksamhet på ett resultatinriktat och målmedvetet sätt. Priset delas ut på Reitans Riksmöte och är en summering av resultatet av mätningar inom ledarskap, kvalitet, försäljning och lönsamhet under det gångna året.

Det var två mycket lyckliga Köpmän som tog emot priset för Årets köpman 2018 för 7-Eleven. Madelene och Tobias som driver 7-Eleven på Drottning Kristinas väg har under året ökat sin omsättning med 13% och flyttat fram positionerna inom samtliga mätområden.

- Vi har arbetat väldigt hårt och målmedvetet mot detta och engagerat alla medarbetare i butiken, så vi vill så klart dela detta pris med dom, säger Madelene Wessman Lundholm, köpman på 7-Eleven på Drottning Kristinas väg 

Att lyfta fram förebilder inom bolaget och hylla de Köpmän som verkligen lyckats bäst motiverar oss alla. Att lyckas knyta till sig drivna medarbetare är en nyckel till framgång för alla företag och därför gläds jag mycket över vårt samarbete med dessa duktiga personer. Säger Mariette Kristensson VD Reitan Convenience Sweden AB.

Jurys motivering löd:

På ett mycket positivt och offensivt sätt drivs denna butik till nya framgångar varje dag. Det finns en vilja och förmåga att ta kunderna med storm som leder till att siffrorna pekar rätt upp i skyn. Medarbetarna har alltid ett leende på läpparna och ger det där lilla extra vilket leder till att kunderna kommer inte bara en, utan ofta flera gånger om dagen. Köpmannaskapet präglas av ett högt engagemang för den egna butiken såväl som för hela kedjan och regionen finner här en riktig stöttepelare. Att driva en stor butik kräver värderingsstyrt ledarskap, effektivitet och struktur. 2018 har planerats i minsta detalj vilket skapat de bästa förutsättningarna för både kundernas och medarbetarnas trivsel. Detta gör att man kan stoltsera med 13% omsättningsökning och 6% kundtillväxt. Efter många år hos oss i 7-Eleven har vägen till framgång blivit självklar och vi unnar och beundrar!

Ämnen


Go. Eat. Play. That’s the 7-Eleven way!
Längs väg eller när du har vägarna förbi. I farten eller när du tappat den. Early bird fika eller late night snack. Oavsett när du är sugen så står dörren öppen. Vi jagar ständigt ny matinspiration. Och med kollegor i över 20 länder är det lätt att servera fräsch mat från världen över. Sen har vi en hel del annat också. Allt från mjölk och tandborstar till mumsiga brownies.
Välkommen till the world’s smallest food court!

Historia
7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Hans idé var först att sälja isblock i en tid då det inte fanns kylskåp. Men snart insåg han att det som faktiskt behövdes var en butik med bra öppettider där man kunde köpa lite allt möjligt, som bröd, mjölk och ägg. Öppettiderna fick ge namn åt butikerna som snabbt växte och idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi ca: 90 butiker redo när du är on the go.

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14