Gå direkt till innehåll
Tobias Nelson och Madelene Wessman Lundholm är utsedda till Sveriges bästa 7-Eleven-handlare 2019

Pressmeddelande -

Tobias Nelson och Madelene Wessman Lundholm är utsedda till Sveriges bästa 7-Eleven-handlare 2019

​Årets köpman är ett pris som delas ut till de personer/köpmän som bäst under året utvecklat sin verksamhet på ett resultatinriktat och målmedvetet sätt, i linje med respektive varumärkes riktlinjer. Priset är baserat på en rad olika mätpunkter inom ledarskap, kvalitet och försäljning. 2019 års pris tilldelades Tobias Nelson och Madelene Wessman Lundholm som driver 7-Eleven på Drottning Kristinas Väg i Stockholm. Priset delas ut på Reitan Convenience Sweden ABs årliga Riksmöte då samtliga franchisetagare och samarbetspartners är samlade. Riksmötet hölls i år i Örebro.

- Årets vinnare på 7-Eleven visar år efter år en fantastisk entreprenörsanda och samtidigt ett tydligt ledarskap och affärssinne. Tobias och Madelene är värda all beundran som de positiva förebilder dom är. Att unna och beundra duktiga medarbetare är en del av våra värderingar. Säger Mariette Kristenson, VD, Reitan Convenience Sweden AB.

Det var mycket glada köpmän som för andra året i rad tog emot välförtjänta hyllningar under gårdagskvällens galamiddag. Tobias och Madelene har framgångsrikt fortsatt sin positiva utveckling under hela 2019.

- Det känns så fantastiskt, vi har kämpat för det och vi nådde i mål! Vi hade satt målet att vi skulle vinna, tillsammans med personalen kämpade vi för att nå dit. Vi trodde inte att det var vi som skulle vinna men vi är så glada att vi vann! Säger Tobias Nelson, årets köpman, 7-Eleven 2019.


Jurys motivering löd:

Årets Köpman är alltid positiv och offensiv, ställer sig först i ledet för att testa nyheter och driva utvecklingen framåt. Kunderna älskar inte bara utbudet utan också den härliga atmosfären i butiken och stannar gärna till en stund i ett annars högt tempo för att byta några ord med den underbara personalen som alltid levererar topp service med ett stort leende på läpparna.
Årets Köpman ställer höga krav på sina medarbetare, belönar därefter och är ett föredöme som ledare. Hen har minst lika stora krav på sig själv och ser därför till att ständigt utvecklas och ta nästa steg för att fortsätta vara vinnare.
Snacka om att framgång föder framgång! Med en sällan skådad ökning på ökning är det med glädje vi presenterar Årets köpman på 7-Eleven

Ämnen


7-Eleven grundades i Dallas, USA 1927 av Joe C Thompson. Affärsidén var ursprungligen att sälja isblock i en butik med generösa öppettider, öppettiderna gav namn åt butikerna. Idag är 7-Eleven världens största servicebutikskedja.

1980 öppnade den första 7-Eleven butiken i Sverige på Tomtebogatan i Stockholm. Idag har vi runt 90 butiker i Sverige. 7-Eleven Sverige ägs av Reitan Convenience Sweden AB och driftsformen för butikskonceptet är franchise.

Hos oss kan du njuta av en kopp kaffe, en glass eller en god lunch. Här finns mjölken du glömde köpa, saltet som tog slut eller nattmackan när du inte kunde sova. Oavsett om du väljer 7 Eleven för saker du glömt, plötsliga behov, när lusten faller på eller när det ska gå fort, finns 7 Eleven vid din sida. Som en god vän, en räddare på hörnet.

Välkommen in!

Kontakter

Harris Lukeman

Harris Lukeman

Presskontakt PR- och kommunikationsansvarig 08-587 490 14