Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

7-Eleven bjuder vaccinerade pensionärer på en kopp gratis kaffe.

7-Eleven och Pressbyrån bjuder in pensionärer att fira vaccin med en kopp gratis koffein

En ljusglimt i tillvaron är att allt fler pensionärer äntligen är vaccinerade mot Covid-19. Precis som resten av Sverige hoppas Pressbyrån och 7-Eleven på att livet nu långsamt kan börja återgå till det normala. För att fira den positiva utvecklingen med att allt fler pensionärer vaccineras bjuder nu convenience-butikerna Pressbyrån och 7-Eleven alla pensionärer på en gratis kopp kaffe.

Kocklagad mat från K-Märkt på 7-Eleven

Nya tider skapar nya spännande samarbeten. Nu levererar restaurangen K-märkt kocklagad mat till utvalda 7-Elevenbutiker i Stockholm.

​Nya situationer ger nya lösningar, något som både Reitan Convenience Sweden AB /Pressbyrån och 7-Eleven, samt restauranggruppen K-märkt har anammat. Intresset för att äta riktigt god restaurangmat är fortsatt stort. Nu erbjuder utvalda 7-Eleven sina kunder mat från K-märkts restauranger. K-märkts färska restaurangmat finns att köpa på 7-Eleven Sveavägen 71, Storgatan 16 och Gyllenstiernsgatan 20.

Tobias Nelson och Madelene Wessman Lundholm är utsedda till Sveriges bästa 7-Eleven-handlare 2019

Tobias Nelson och Madelene Wessman Lundholm är utsedda till Sveriges bästa 7-Eleven-handlare 2019

​Årets köpman är ett pris som delas ut till de köpmän som bäst under året utvecklat sin verksamhet på ett resultatinriktat och målmedvetet sätt, i linje med respektive varumärkes riktlinjer. Priset är baserat på olika mätpunkter inom ledarskap, kvalitet och försäljning. 2019 års pris tilldelades Tobias Nelson och Madelene Wessman Lundholm som driver 7-Eleven på Drottning Kristinas Väg i Stockholm.

Visa mer